Ingredienser

5,000 kg Svinebov u/ben og svær

3,750 kg Isvand

2,500 kg Snitter u/svær

0,200 kg Superbinder Rød

0,130 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,060 kg Krydderblanding til Wierner/frankfurter Rød

11.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERPØLSER

Opskriftnr: 27-0361

Fremstilling
Svinebov og snittes hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskive.

Indstil lynhakkeren til 3000 knivomdrejninger og høje skålomdrejninger.

Der køres en bindefars af 1 Kg svinebov alle tørstoffer og 1/3 del isvand.

Resten af isvandet tilsættes gradvist. Når en blank og fin bindefars er opnået, stoppes lynhakkeren og låget skrabes rent.

Det resterende kød og snittes tilsættes.

Lynhakkeren indstilles til 1500 knivomdrejninger og høje skålomdrejninger og der køres til en god emulgering er opnået.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarm 22/24 (DK99033) og afdrejes i passende længde.

Hænges på røgstokke med en fingers bredde i mellem.

Behandling
Pølserne ryges og koges i Kerres på program 1.

Køling
Afkøles i kølerum min. 1 time.

Emballage
De færdige wienerpølser afvejes i 400 - 450 g portioner og gaspakkes i 160x300 mm vacuumposer.

PLU nr
4071

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt. 
Svinekød 57%, vand, svinekødssnitter, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, muskat, koriander), dextrose, smagsforstærker (E 621), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.