
Ingredienser
10,500 kg Oksekød, hakket (16-18% fedt)
4,500 kg Is/vand
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
16.14 kg
Læg varer i kurv
OKSEGRILLER - KOGT
Opskriftnr: 27-0266
Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød blandes godt med kogesalt og Mexico Griller FB.
Tilsæt vandet gradvist og ælt det hele godt sammen.
Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på ca. 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Oksekød 70%, vand, salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt. I naturtarm.