Ingredienser

4,000 kg Oksekød (8-14% fedt)

4,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

2,000 kg Spæk u/svær

0,300 kg RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg (I07750)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,150 kg Jalapenos syltet i skiver, hot, drænet

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,006 kg Rowu® Ferm Westfalenlob® Starterkultur (I19900)

10.786 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SNACKPØLSE MED JALAPENO

Opskriftnr: 13-0233

Fremstilling
Det frosne okse- og svinekød lynes sammen med RFB Sønderjysk Spegepølse u/hvidløg og Rowu Ferm Westfalenlob ned til ca. 2-4 mm.

Det frosne spæk iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm. Saltet og Jalapeno syltet i skiver køres med de sidste omgange.

Sluttemperatur 0°C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Lammetarme 22/24.

Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.Til 100 g færdigvare er anvendt:Svinekød 50 g, oksekød 40 g, spæk 23 g, salt, jalapeno chili 1,7 g, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, koriander, chili, ingefær), hydrolyseret vegetabilsk protein, starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), rom, peberekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).