
Ingredienser
6,000 kg Svinelever, afpudset
6,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk og kød)
2,000 kg Fløde 38%
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
2,000 kg Spæk, kogt
2,000 kg Svinekød (10-12% fedt)
0,260 kg Ansjos fileter
0,100 kg Løg, ristede
20.36 kg
Læg varer i kurv
FLØDELEVERPOSTEJ MED RISTEDE LØG OG ANSJOSER
Opskriftnr: 33-0124
Fremstilling
Spækket og svinekødet skæres i små stykker og koges ved 80°C, til det er mørt, ca. 50-60 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.
Leveren og det varme kogte kød, ansjos fileter og det varme kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.
Den varme suppe og fløden tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.
De ristede løg tilsættes og fordeles godt i massen.
Hældes i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca.170°C - 190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).
Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 33%, suppe (afkog fra kød og fedt), svinekød 11%, FLØDE 11%, spæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER 1,4 g, RISTEDE LØG.