Ingredienser

6,000 kg Svinelever, afpudset

6,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk og kød)

2,000 kg Fløde 38%

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

2,000 kg Spæk, kogt

2,000 kg Svinekød (10-12% fedt)

0,260 kg Ansjos fileter

0,100 kg Løg, ristede

20.36 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLØDELEVERPOSTEJ MED RISTEDE LØG OG ANSJOSER

Opskriftnr: 33-0124

Fremstilling
Spækket og svinekødet skæres i små stykker og koges ved 80°C, til det er mørt, ca. 50-60 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren og det varme kogte kød, ansjos fileter og det varme kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Den varme suppe og fløden tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

De ristede løg tilsættes og fordeles godt i massen.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca.170°C - 190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 33%, suppe (afkog fra kød og fedt), svinekød 11%, FLØDE 11%, spæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, ANSJOS FILETER 1,4 g, RISTEDE LØG.