Ingredienser

4,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

2,500 kg Fedtafpuds/bugstrimler u/svær

2,200 kg Isvand

1,300 kg Oksekød (8-10% fedt)

0,340 kg Grillpølse Frækkert FB

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,030 kg Profrisk EU

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLPØLSE FRÆKKERT

Opskriftnr: 020-27066

Fremstilling
Fedtafpuds/bugstrimler u/svær hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.

Okse- og svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren.
Lynes tørt nogle omgange, hvorefter alt nitritsaltet, Grillpølse Frækkert FB og 3/4 af vandet tilsættes, og der laves en bindefars.

Tilsæt det hakkede fedtafpuds, Profrisk EU samt det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opnået. 

Sluttemperatur 12-14° C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kaliber 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 52%, spæk 15%, vand, oksekød 13%, salt, dextrose, stivelse, modificeret stivelse, krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmidler (E 262, E 250), antioxidanter (E 331, E316, E 300). I naturtarm. Røget og kogt.

Dessinnr.
I09280: Grillpølse Frækkert FB 0,340 kg/ps Dessinnr. 113963
DK40011: Nitritsalt 25,00kg/ps Dessinnr. 112661
I41360: Profrisk EU 1,000 kg/ps Dessinnr. 112377

PLU nr 9513

EAN: 2095130000004

Go to Top