Ingredienser

4,000 kg Grisekød (8-10% fedt)

2,500 kg Afsværede snitter/bugstrimler

2,500 kg Griselever, afpudset

0,600 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Paté FB

0,400 kg Fløde

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ARDENNERPATE MED FLØDE

Opskriftnr: 33-0097

Fremstilling
Grisekød og snitter koges mørt.

Leveren udvandes og hakkes på 5 mm hulskiven.

Det kogte kød og snitter hakkes ligeledes på 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe og fløde iblandes sammen med det hakkede lever.

Bagning
Patemassen fyldes i Flexi-box "Laval" (DK98202) og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, oliekogt bacon, syltet kirsebær med stilk og dild.

Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg på div. brødtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Grisekød 52%, griselever 26%, grisefedt, suppe (afkog fra kød og fedt), FLØDE 4%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (løg, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ærtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine (grise), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top