Ingredienser

3,500 kg Snitter u/svær

3,000 kg Svinekød (10-12% fedt)

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Jalapeno i skiver, syltede

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,080 kg Krydderiblanding Mexican Fajita

0,050 kg Paprikasnips Grøn, 2-3 mm.

0,050 kg Paprikasnips, Rød 2-3 mm.

0,030 kg Profrisk EU

10.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICANSK INSP. GRILLPØLSE MED JALAPENO

Opskriftnr: 27-0318

Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Profrisk EU, Krydderiblanding Mexican Fajita og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opnået. Paprikasnips og syltede jalapeno i små tern tilsættes ved de sidste par omgange, så det bliver jævnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Stoppes i svinetarme kal. 28/30 (DK99030).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til en pæn gylden farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt. 
Svinekød 40%, svinekødssnitter 29%, vand, salt, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, syltede jalapeno, paprikasnips, MÆLKEPROTEIN, krydderier (paprika, chili, spidskommen, løg, peber, hvidløg, muskat, kardemomme), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.