
Ingredienser
9,000 kg Svinekød (18-20% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Kuttermit KC 10
0,100 kg Thüringer Stege- & Grillpølse
10.55 kg
Læg varer i kurv
THÜRINGER STEGEPØLSE OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0144
Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.
Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), hydrolyseret vegetabilsk protein, naturtarm.