
Ingredienser
11,000 kg Grisekød, hakket (8-10% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Krydderiblanding Julemedister FB
16 kg
Læg varer i kurv
JULEMEDISTER
Opskriftnr: 26-0065
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren, tilsæt 2,0 kg isvand og 1 ps. Krydderiblanding Julemedister.
Farsen lynes grundigt.
De resterende 2,0 kg isvand samt det resterende kød tilsættes, og det hele æltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Pølsen koges i ca. 15 min. ved 80°C eller steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 69%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (løg, koriander, ingefær, peber, chili), MÆLKEPROTEIN, kartoffelstivelse, dextrose, antioxidant (E 331).