
Ingredienser
5,000 kg Spæk, kogt
5,000 kg Svinelever, afpudset
4,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)
1,850 kg Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB
0,400 kg Champignon i skiver, frosne
16.25 kg
Læg varer i kurv
CHAMPIGNON/FRANSK LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0128
Fremstilling
Spækket skæres i stykker, og koges ved 80°C til det er mørt ca. 35 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Den varme spæk kommes i lynhakkeren sammen med Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB.
Der lynes nogle omgange hvorefter den varme suppe tilsættes gradvist.
Der køres til en god emulsion er opnået.
Til sidst tilsættes svineleveren samt champignon og der lynes til den ønskede grovhed er opnået.
Massen hældes i forme.
Bages før salg.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (ca. 50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som pålæg.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, svinespæk, suppe (afkog fra fedtet), SKUMMETMÆLKSPULVER, HVEDEMEL, champingon 3%, krydderier (løg, toast løg, peber), salt.