TASTE BOOSTER er en serie bestående af smagsboostere – uden kunstige smagstilsætninger – baseret på kødproteiner og salt. Produkterne anvendes i forarbejdede fødevarer, hvor man ønsker at fremhæve smag på en naturlig måde.

100% NATURLIG
TASTE BOOSTER produkter er 100% naturlige og helt uden tilsætningsstoffer. Produkterne indeholder kun naturlig smag fra kødproteiner.

UNIK BIOLOGISK PROCES
Produkterne er lavet via en unik patenteret biologisk proces udviklet i tæt samarbejde med Novozymes – et af verdens førende firmaer inden for bio-
innovation, enzymer og protein teknologi.

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER
TASTE BOOSTER produkter er specifikt målrettet fødevareindustrien, catering og detail. Vi tilbyder dem som flydende eller i pulverform for at tilpasse alle anvendelsesmuligheder. Produkterne er specielt velegnede til brug i alle former for forarbejdede fødevarer, hvor man ønsker at booste produktet smags-
mæssigt – men på en naturlig måde. Det kan f.eks. være supper, bouilloner, saucer, færdigretter, pålæg og pølser m.m.

1. KLASSES RÅVARER
Der anvendes kun 1. klasses råvarer, der følger nøjagtige kvalitetsforeskrifter godkendt af de danske fødevaremyndigheder. Ligeledes anvendes et sporbarhedssystem, der følger det sporbarhedssystem, der anvendes på slagterier. Dette muliggør sporing af alle partier hele vejen fra landbruget til levering af de færdige produkter hos kunderne.

Læs mere her