Efterårets nyheder byder på en gammel kending samt et frisk pift til årstiden.

PORTERHOUSE KRYDDERI – LIMITED EDITION
Vi har fundet en populær, gammel favorit frem – Porterhouse Krydderi (M5938615).

Porterhouse Krydderi kan bruges til krydring af kødprodukter (både svine- og oksekød) men fungerer også rigtig godt i pølsemageriprodukter.

Smagsnoterne er bl.a. koriander, chili, kommen, gurkemeje, persillerod, timian og basilikum.

Men skynd dig! Vi har kun krydderiet i en begrænset periode.

ORANGE RUB
Vores nye Orange Rub (M59384) er et frisk og godt match til vinterens klassiske opskrifter.

Krydderiblandingen er særdeles alsidig og passer f.eks. både i leverpostej, som kantkrydring på en krebinet eller som krydderi i en spegepølse.

Smagsnoterne er løg, peberfrugt, gulerødder, champignon, appelsin, ingefær, gurkemeje, chili og fennikel.

Vi har selvfølgelig udviklet nye, lækre opskrifter til begge produkter. Se dem i vores nye udgave af Magasinet SMAG.