Det er med stor glæde og stolthed, vi kan informere om, at vi pr. 1. november 2019 ændrer firmanavn til MOGUNTIA A/S. Dermed bliver vi en del af den internationale koncern MOGUNTIA FOOD GROUP AG, som er en 4. generations familievirksomhed præget af stolte traditioner og godt håndværk.

I 1903 byggede slagter Friedrich Buchholz en krydderimølle i Mainz og navngav den MOGUNTIA. Hermed var grundstenen lagt til den internationale koncern, som kendes i dag, og som hører til blandt de førende krydderiproducenter i Europa. Som ved starten i 1903 er nøgleordene stadig innovation og kvalitet, og målet er at blive ved med at være fremtidsorienteret inden for smag, teknologi og sikkerhed.

Vi får dermed mulighed for at sætte et endnu skarpere fokus på vores kernekompetencer og med vores kunder i centrum. Vi får desuden adgang til en langt større produkt portfolio og glæder os til at præsentere nye produkter og koncepter.

Det er stadig de kendte ansigter, du vil snakke med og som vil besøge dig. Det eneste, der ændrer sig ud over firmanavn, er vores mailadresser samt website.

Vi ser frem til at gå den nye tid i møde og skabe endnu flere relationer.